Yabo亚搏体育官网入口app|手机版登录下载2022Yabo亚搏体育官网入口app|手机版登录下载2022

官方视频
设计,越质朴,越舒适:亚搏体育官网入口app,亚搏手机版app官网登录入口
来源:Yabo亚搏体育官网入口app    发布时间:2023-03-12 04:26:01
本文摘要:PROJECT TEAM 优雅空间 Nido Interiors由设计师ВАЛЕРИЯ ДЗЮБА建立,乐成内饰的基础是线条和几何形状的清晰度,约束力和逻辑性,而无需过多的装饰。

PROJECT TEAM 优雅空间 Nido Interiors由设计师ВАЛЕРИЯ ДЗЮБА建立,乐成内饰的基础是线条和几何形状的清晰度,约束力和逻辑性,而无需过多的装饰。同时,每个项目的奇特性都很是重要。Nido Interiors was created by the designerВАЛЕРИЯ ДЗЮБА, and successful Interiors are based on lines and geometric shapes for clarity, restraint and logic without too much decoration. At the same time, the uniqueness of each project is important.RS_D平面图▽Nido Interiors新作,面积111㎡,露台32㎡,这位屋主是位年轻女性,她希望自己的家是自然舒适的、可以适应快节奏的生活。

亚搏体育官网入口app,亚搏手机版app官网登录入口

The new Nido Interiors, 111 M2 in area and 32 M2 in Terrace, is owned by a young woman who wants her home to be natural and comfortable and able to adapt to the fast pace of life.客厅和厨房的设计取决于现代人的生活节奏,切合人体工程学,雅观且舒适。Living Room and kitchen design depends on the rhythm of modern life, Ergonomic, beautiful and comfortable.室内装饰使用天然木料料,不仅能改善室内的艺术情况,并获得美的享受,同时是实现设计师想法的一种前言,质料联合特定的施工工艺,实现室内装修比力雅观和谐的效果。Using Natural wood materials for interior decoration can not only improve the indoor artistic environment, but also get the enjoyment of beauty. At the same time, it is a medium to realize the designer's idea, realize the effect that interior decoration is more beautiful and harmonious.这间公寓所有家具,面板,厨房,浴缸,水槽,镜子,床,都是NIDO为该项目单独定制的。

All the furniture, panels, kitchen, bathtub, sink, mirror and bed in this apartment are individually custom made by Nido for this project.BH_A110㎡的私人住宅,这个空间,高高的天花板(凌驾3.5米),通过落地窗可浏览都会的美景,燃木壁炉的烟囱。可是有一个缺点:在湿润区域的位置和移动厨房的需求受到了极大的限制,同时又不能剥夺自然光。A 110 ㎡ private residence, this space, with high ceilings (over 3.5 m) , views of the city through floor-to-ceiling windows and a wood-burning fireplace chimney. But there is a drawback: The location of the wet areas and the need to move the kitchen is greatly limited without depriving it of natural light.平面图▽走廊的可塑性取决于为重新设置的厨房,根据传统,它没有多余的墙壁和隔板,被设计成一个单独的板块,光线只能从劈面的客厅窗户照进来。

The plasticity of the corridor depends on the rearranged kitchen, which, according to tradition, has no extra walls and partitions and is designed as a single slab, with light coming in only from the opposite living room window.将卧室,换衣室和浴室线性地联合在一起,它们被摆设在一个单一的通道上,该通道既保持正方形,又使光线穿透整个空间。高度的差异增强了房间的可塑性,并增强了区域的线性度。

A linear combination of bedrooms, changing rooms and bathrooms is arranged in a single passageway that both keeps the square shape and allows light to penetrate the space. The difference in height increases the plasticity of the room and increases the linearity of the area.儿童房面积不大,于是设计师通过最大水平地垂直使用,床是为该项目开发的,可充实使用其高度。此外,在衣柜上方放置了一个夹层,为游戏增加了有用的空间。The children's room is small in size, so the designer uses the bed for the project by maximizing its vertical use and making full use of its height. In addition, a mezzanine is placed above the wardrobe to add useful space to the game.VT_B107㎡的私人住宅,这在某种水平上,内部装饰屋主和设计师的意见一致,视觉和历史关联的元素重合,建立一个完整而奇特的项目。

The 107 ㎡private house, which is to some extent the interior decorator and the designer agree that the visual and historical elements coincide to create a complete and unique project.平面图▽几何形状,内部和外部,它们的相交处和条理组成了项目的总体观点,这也支持选择平静而克制的配景调色板,从而营造出亲密感并允许在随后的艺术品添加中使用主动色彩。Geometric shapes, interior and exterior, their intersection and hierarchy form the overall concept of the project, which also supports the selection of a calm and restrained background palette, this creates intimacy and allows for the use of active color in subsequent artwork additions.起居室和厨房餐厅联合在一起,与通道入口的昏暗低调容积形成对照,该区域似乎尽可能宽敞明亮,宽大的全景窗户增强了这种效果。

亚搏体育官网入口app,亚搏手机版app官网登录入口

在项目中,孩子的卧室和屋主的卧室要尽可能地离隔,以确保他们的隐私。The living room and kitchen dining room are combined to create a contrast to the dark, low key volume of the entryway, which seems to be as spacious and bright as possible, enhanced by large panoramic windows. In the project, the children's bedroom and the owner's bedroom should be separated as much as possible to ensure their privacy.险些所有家具和公共区域的照明系统都是设计师为该项目单独开发的。

Almost all of the furniture and lighting in the public areas were developed by the designers for the project alone.内容筹谋 / 米兰设计之旅原创内容,民众号平台请按划定转载(文章公布24小时后,开头标明泉源:米兰设计之旅 ID:Milano04,文末加上本民众号的二维码),不支持其他平台任何形式的转载。


本文关键词:亚搏体育官网入口app,亚搏手机版app官网登录入口

本文来源:亚搏体育官网入口app,亚搏手机版app官网登录入口-www.top-me.cn

上一新闻:亚搏体育官网入口app,亚搏手机版app官网登录入口|城镇化可引导不可强推

下一新闻:亚搏体育官网入口app,亚搏手机版app官网登录入口_四川宜宾三江口景观工程今日启动

推荐阅读

企业要闻

企业动态

门窗百科

太阳能着色 互补系统 易护理 保温 环保节能
预约报名 免费测量 免费设计 免费报价 免费安装 终身维护
版权所有©2011-2020 邯郸市手机版登录下载2022科技有限公司
冀ICP备24343177号-6
联系地址: 河北省邯郸市南山区视大大楼3445号
联系电话:035-795731213
联系邮箱:663395747@qq.com
传真号码:032-13006578